Тамара Коблик

Чоловік пропонував 200 доларів хабаря за нетверезу їзду дружини

Як наслідок, за протиправне відповідатимуть обоє. Жінка – за керування транспортом у стані сп’яніння ,чоловік - за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі

 

В одному з сіл Тернопільського району співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль за кермом якого перебувала 35-річна жінка. Як з’ясувалася, водійка була нетвереза. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Під час складання адміністративного протоколу у справу вирішив втрутитися пасажир автомобіля – чоловік водійки. До слова, теж нетверезий. Обіцяв 200 американських доларів за те, аби поліціянти не притягували його дружину до адміністративної відповідальності. Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група.

Як наслідок, за протиправне відповідатимуть обоє. Жінка – за керування транспортом у стані сп’яніння – стаття 130 КУпАП, чоловік - за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі - стаття 369 Кримінального кодексу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео