До Тернополя завітав Генконсул Угорщини (фото)

З першим ознайомчим візитом на Тернопільщину прибув Генеральний консул Угорщини Йожеф Бугайла. Саме цей приїзд був робочим і передував майбутній співпраці обох сторін.

Візит пана Йожефа мав на меті налагодження двосторонньої комунікації та співробітництва у сфері культури та економіки, а також обговорення подальших планів роботи в цьому напрямку.

Зустріч із представниками консульства відбулася в приміщенні Тернопільської ОДА, на якій керівник області Степан Барна зазначив, що наша область зацікавлена у інвестиціях в сферах модернізації економіки та інноваційного розвитку галузей промисловості і сільського господарства, а також у культурному обміні з угорськими колегами.

За словами пана Йожефа, Тернопільщина має дуже хороший економічний потенціал, але місцевій владі треба зосередити свою увагу на розвиток туризму, де поки що є найбільше видимих здобутків.

Черговий візит Йожефа Бугайла повинен відбутися вже у наступному місяці цього року, оскільки Генконсул дав слово приїхати на форум «Тернопільщина Invest – 2017» вже з результатами щодо співпраці і привезти іноземних інвесторів.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео