Тамара Коблик

«Допоки війна, я більш потрібний там», - Бережани прощатимуться з Героєм

Орієнтовна зустріч тіла Героя Петра Осадци сьогодні, 29 травня, близько 14:30 в районі вул.Тернопільська/Монастирського у Бережанах

26 травня від важких поранень загинув наш земляк, бережанець, Герой Петро Осадца. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер Бережан Ростислав Бортник.

Петро з перших днів війни, перших днів не лютого 2022 року, а з перших днів 14-го, практично безперервно перебував в найгарячіших місцях нашої країни. З перших днів наш герой боронив наш край, і дарував нам спокійне життя. На жаль, територія Попасної виявилась не надто привітною до нашого захисника.

Здавалось би ще так недавно я спілкувався з Петром, хотів переконати його очолити один із відділів міської ради, щоб ми могли якомога краще відбудувати нашу громаду за яку не було б соромно, на що Він відповів: «Допоки війна, я більш потрібний там», - поділився Ростислав Бортник. - Сьогодні мені дуже важко знайти слова, щоб описати той біль який у грудях, приношу щирі співчуття сім'ї  та рідним, «рідним» по зброї побратимам, друзям, розділяю  Ваш біль та схиляю голову в глибокій скорботі.

Орієнтовна зустріч тіла Героя Петра Осадци сьогодні, 29 травня, близько 14:30 в районі вул.Тернопільська/Монастирського у Бережанах. 

Парастас орієнтовно на 19 год.

Похорон - завтра, в понеділок 30 травня, об 11 год вул.Монастирського

12 год - Центральна Площа

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Петра Осадци з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, сьогодні зустрічатимуть також тіло кременчанина Мельничука Андрія - відважного сина України, турботливого батька, коханого чоловіка, гідного воїна.

Фото Ростислава Бортника

Вибір читачів за тиждень

Відео