Тамара Коблик

Жителька Тернопільщини загинула від отруєння чадним газом

Два нещасних випадки за добу зареєстрували на Тернопільщині поліціянти

Два летальних випадки в результаті отруєння чадним газом та предметами горіння трапилося на Тернопільщині у неділю, 25 лютого. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про зачинені двері та дуже гарячі вікна надійшло повідомлення на лінію «102» від жительки селища Козова. Жінка припустила, що в будинку сусідки пожежа.

На місце події виїжджали працівники служби надзвичайних ситуацій та поліціянти. Пожежі не було, але зайшовши до будинку, фахівці відчули високу та запах газу, а в кімнаті побачили тіло власниці помешкання. 83-річна жінка померла від отруєння чадним газом.

Про пожежу будинку в селі Зарубинці Збаразької територіальної громади поліціянтам повідомив диспетчер служби надзвичайних ситуацій. На місці події виїжджала слідчо-оперативна група. Після того, як пожежу рятувальники загасили та зайшли до приміщення, то виявили на ліжку бездиханне тіло чоловіка.

Загиблий - 49-річний господар будинку. Експерти встановлюють причину загоряння, але припускають, що пожежа трапилася в результаті паління в ліжку.

Обидва факти слідчі внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео