ФК «Бережани» поступились професіоналам футболу

f6261c274befccaba5653e4aeb49b6c85b85bc6119c18

На тренувальній базі «Ватра», що в Тернополі, один з лідерів вищої обласної ліги ФК «Бережани» у спарингу поступився ФК «Ниві» – 0:5. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Як повідомляється Новачка «Ниви» Миколу Темнюка (перейшов до Тернополя з волочиського «Агробізнесу») лівий півзахисник бережанської команди Габріель Бадеме жорстко зустрів метрів за 20-ть до воріт. Штрафний бездоганно реалізував Олексієнко, вразивши «дев’ятку» воріт, які боронив Андрій Гарас (1:0). А за декілька хвилин до свистка на перерву дебютним голом у складі тернопільської команди відзначився сам Микола Темнюк. Після подачі з правого флангу від Залізняка, форвард ударом головою «розстріляв» ворота ФК «Бережани» (2:0).

Відомо, що у першому таймі бережанці знову не реалізували два виходи віч-на-віч. Зокрема, нападник ФК «Бережани» Сергій Мацалап в очній дуелі після удару з близької відстані не зумів переграти кіпера «Ниви». Господарі ж діяли бездоганно. Двічі протягом п’яти хвилин відзначився Олексій Литовченко, який ще минулоріч захищав кольори «ДСО-Поділля» (Тернопільський район). Спершу він обіграв декількох захисників та потужним ударом пробив голкіпера (3:0). Згодом Литовченко зумів забрати м’яча після не зовсім вдалої передачі Михайла Слюсара та провів четвертий м'яч (4:0). А крапку в матчі поставив Микола Темнюк, який розібрався у штрафному майданчику гостей та вразив дальній кут (5:0).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео