Віра Олександрович

Карантину не бояться: іноземні інвестори шукають партнерів на Тернопільщині

11

Тернопільська область – дійсно цікава для інвесторів! Так, протягом одного тижня наш край двічі відвідали солідні інвестори із різних країн світу, які представляють окремі галузі.

Про це повідомили в Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області (АРРТО). У їхньому дописі на сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» йдеться (цитуємо): «…Хтось говорить про кризу, а ми працюємо. Залучення та супровід інвесторів - це складна і дуже скрупульозна робота, в якій саме дрібні деталі відіграють дуже важливу роль для успішного завершення цього процесу. Протягом кожного дня «намотуються» сотні кілометрів, оглядаються декілька об'єктів і збирається важлива аналітика. І це - лише початок, але саме в цей час закладаються ті довірливі відносини, які мають шанс перерости в інвестиції...».

Зокрема, фахівці АРРТО нещодавно зустрічали вірогідних інвесторів, які шукали локацію під відкриття заводу з текстильної продукції і пошиття спецвиробів для їхнього подальшого експорту. Збараж, Тернопіль, Борщів - це неповний перелік потенційних місць для започаткування бізнесу. Відбулася також коротка екскурсія набережною нашої перлини - Тернопільського ставу.

22
22

«Це - обов'язковий атрибут перебування гостей в нашому Файному місті Тернополі», - пояснюють працівники Агенції.

Нагадаємо, АРРТО - це команда експертів, які щоденно працюють в сфері регіонального розвитку. Тож вони будуть вдячні за підтримку депутатському корпусу і керівникам громад, які є справді основними бенефіціарами інвестиційних проектів. Адже саме податки від заробітної плати (ПДФО) є тим джерелом наповнення бюджету, що дозволяє забезпечити фінансування соціальної сфери ОТГ і міст області, а також зайнятість населення.

«Ми пропонуємо якісні інвестиційні проекти і впевнені, що рано чи пізно, але ми залучимо в нашу область потужних інвесторів, - наголошують в АРРТО. - Наші міста та ОТГ краю просимо надавати інформацію про вільні земельні ділянки та об'єкти промислової нерухомості у відділ залучення і супроводу інвесторів Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області за номерами телефонів: 068-515-12-07 і 068-377-88-33».

Фото зі сторінки Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео