Віра Олександрович

Інвестиційні профілі громад Тернопільщини передали фахівцям провідної консалтингової компанії світу

Основне

Директор Агенції регіонального розвитку у Тернопільській області (АРРТО) Володимир Василевський вчора, 25 січня, провів робочу зустріч із представниками однієї з провідних консалтингових компаній світу - Deloitte Ukraine.

Про це повідомили на сторінці Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО у соцмережі «Фейсбук». Нагадаємо, про мету створення, завдання і функції згаданої структури «Терен» уже писав (читайте ТУТ і ТУТ – прим.).

У дописі АРРТО, зокрема, йдеться: «…Володимир Василевський ознайомив учасників зустрічі з економічними показниками регіону і можливостями для інвесторів. Як зазначили представники Deloitte Ukraine, те, що Тернопільська область уже має свій інвестиційний портал і бренд - це зовсім інший рівень промоції регіону…».

Під час цієї зустрічі гості також дізналися про #інвестиційні_профілі громад - Тернопільська міська радаЗбаразька міська радаШумська об’єднана територіальна громадаСкалатська міська рада. Завдяки таким інвестиційним продуктам громадам легше промотувати себе серед потенційних інвесторів.

В Агенції регіонального розвитку впевнені: «…завдяки новим домовленостям, інформацію про нашу область та її інвестиційні можливості тепер поширять серед клієнтів компанії, якими є провідні стратегічні інвестори з усього світу...».

Паспорт
Паспорт

Сам Володимир Василевський теж високо оцінив наслідки такої зустрічі, адже завдяки таким контактам будуються сталі відносини і партнерство.

- Коли приходиш на зустріч із представниками шанованої компанії з великої «четвірки», а на столі інвестиційний профіль громади, який готувала твоя команда – це ду-у-уже приємно! – написав чоловік на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». - Одразу розумієш, що розмова піде «на ура»! Цікава аналітика, класні ідеї і неочікувані інсайти про нові можливості... Усе це надихає і дає наснагу до подальших дій! Працюємо і підвищуємо конкурентоспроможність нашої області! Ternopil region - fastest time to market!»

Фото зі сторінки Агенція регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО 

Вибір читачів за тиждень

Відео