Ростислав Фук

Колишній тернопільський воєнком очолив Львівський обласний ТЦК

Денис Сахацький був призначений на посаду начальника Тернопільського обласного ТЦК та СП у березні минулого року

Колишній тернопільський воєнком полковник Денис Сахацький очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціального забезпечення. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За його словами, Денис Сахацький служив у 24-й Яворівській окремій механізованій бригаді. У березні 2023 року він був призначений на посаду начальника Тернопільського обласного ТЦК та СП. До цього працював заступником львівського військового комісара. Також він є учасником  громадської організації «Асоцiацiя учасникiв бойових дiй та ветеранiв 24-ї окремої механiзованої бригади».

Попередник Дениса Сахацького Артур Ніязов перебував на посаді керівника Львівського обласного ТЦК та СП з жовтня 2023 року.

Нагадаємо, 17 серпня минулого року президент України ввів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони про звільнення усіх обласних воєнкомів. Цим рішенням РНБО також закликало  правоохоронців протягом місяця «вжити додаткових заходів» для протидії вчиненню посадовцям ТЦК корупційних та інших кримінальних правопорушень.

Президент поклав контроль за виконанням рішення РНБО на її секретаря Олексія Данілова.

Фото з допису Ігоря Зінкевича

Вибір читачів за тиждень

Відео