Ростислав Фук

На Тернопільщині судитимуть ще одного працівника ТЦК

За даними слідства, підозрюваний пообіцяв за 1500 доларів посприяти у відстрочці через вступ до коледжу

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно інструктора відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, обвинуваченого в одержанні хабаря за вплив на прийняття рішення щодо відстрочки від призову. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, інструктор відділення рекрутингу пообіцяв місцевому 26-річному жителю вплинути на прийняття рішення службовцями Тернопільського ОМТЦК та СП щодо постановки його на військовий облік та надання йому відстрочки від призову під час мобілізації у зв’язку із вступом у коледж. Призовника зарахували у місцевий навчальний заклад на платну форму навчання.

Свої послуги працівник ТЦК оцінив у 1500 доларів США.

Правоохоронці задокументували одержання ним частини раніше обумовленої суми у вигляді сумі 500 доларів США.

Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 369-2 Кримінального кодексу  України. Розслідування здійснювали слідчі Нацполіції, за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в області.

Читайте також: У Тернополі судитимуть колишнього працівника ТЦК, підозрюваного у сприянні незаконного виїзду чоловіків за кордон 

У Тернополі працівника ТЦК викрили на хабарі

Фото Тернопільської обласної прокуратури

Вибір читачів за тиждень

Відео