Тамара Коблик

Команда «Агрон» виборола кубок Тернопільської області з футболу (відео)

Фінальний матч завершився з рахунком 3:2

Цього сезону команди-фіналісти вже провели між собою два офіційні поєдинки у рамках вищої ліги чемпіонату Тернопільські області. Обидва матчі завершилися великими перемогами «Агрона» – 5:1 на виїзді і 3:0 – удома. Кращим бомбардиром цих протистоянь є Тарас Червонецький, з двома забитими м’ячами (один – з пенальті). В обох поєдинках гравці тернопільської команди отримували червоні картки – О. Співак і О. Чубак.

Кубковий шлях до фіналу в обох колективів розпочався з чвертьфіналу. Зокрема, «Агрон» лише в додатковий час зумів перемогти в 1/4 фіналу «Поділля» з Васильківців (друга обласна ліга), а «Подоляни» теж у додатковому часі пройшли у півфіналі «Медобори» із Зеленого.

Зауважимо, що як «Агрон», так і «Подоляни» представляють Тернопільщину в аматорському чемпіонаті України сезну-2023/24. Команди провели по одному виїзному поєдинку з суперниками з Івано-Франківщини. І, якщо «Агрон» матч з «Пробоєм» з Городенки звів унічию – 2:2, то «Подоляни» резервним складом (з основи грали лише капітан команди Олександр Божко та фланговий захисник Назарій Падух) перемогли  «ФАПФ» (Івано-Франківськ) – 1:0.

Фото та відео Асоціації футболу Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео