Ростислав Фук

Тернопільського держпосадовця внесли в Реєстр корупціонерів

Окрім того, суд наклав на нього штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Колишнього керівника підрозділу Управління Держпраці у Тернопільській області притягнули до відповідальності за корупційне правопорушення. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Постанова Тернопільського міськрайонного суду, якою колишнього начальника відділу Управління Держпраці у Тернопільській області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за неповідомлення про конфлікт інтересів та вчинення дій й прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів (частина 1, 2 статті 172-7 КУпАП), залишена в силі в результаті апеляційного перегляду.

Нагадаємо, посадовець взяв участь у засіданні та прийнятті рішення, в тому числі і стосовно себе, регіональною комісією з перевірки знань інспекторів праці у Тернопільській області, що становило його приватний інтерес.

Завдяки позиції прокурорів обласної прокуратури Тернопільський міськрайонний суд наклав на винуватця стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Таким чином, порушник не лише сплатить штраф, але і буде внесений у Реєстр корупціонерів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео