Ростислав Фук

На сусідній Львівщині ракети та безпілотники атакували об'єкт критичної інфраструктури

На місці працюють вогнеборці

У ніч на 24 березня росіяни атакували Львівщину ракетами та ударними безпілотниками. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що у напрямку Львівської області летіли близько 20 ракет і 7 шахедів.

Ціль – обʼєкти критичної інфраструктури. У Львові прильотів не зафіксовано. Відомо про обстріли на Львівщині. Про наслідки повідомить обласна влада, — каже Садовий.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький уточнив, що росіяни атакували об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області.

Виникла пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило, — йдеться в повідомленні.

Як повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ, 24 березня російські окупанти атакували 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 14 літаків стратегічної авіації Ту-95МС (район пусків Енгельс – рф.) та 28-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків Приморсько-Ахтарськ - рф., мис Чауда – Крим).

До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи та винищувальна авіація Повітряних Сил, мобільні вогневі групи, засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою знищено 43 повітряні цілі: 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 25 ударних БпЛА «Shahed-136/131» у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Нагадаємо, вранці 22 березня російські війська завдали комбінованого удару по українських містах. В тому числі уламки ворожих обʼєктів впали на територію приватних домогосподарств Тернопільщини. 

Читайте також: Атака росіян по енергетичній системі України 22 березня була найбільшою за весь час: голова «Укренерго»

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео