Тамара Коблик

На Тернопільщині пасажирка потрапила під колеса, коли виходила з автобуса (фото)

Жінку з переломами та іншими ушкодженнями госпіталізували

У Кременці близько 19:00 після висадки пасажирів водій автобуса «Паз-32053» здійснив наїзд на одного з них. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Під колеса пасажирського транспорту потрапила 46-річна жінка. Її з переломами та іншими ушкодженнями госпіталізували.

Також на автодорозі Тернопіль-Ланівці близько 8:00 не розминулися вантажівка та легковий автомобіль. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля «МАЗ 6501» з причепом не врахував дорожньої ситуації та на перехресті допустив зіткнення із «Audi 80». У результаті удару - водія та двох пасажирів з легкового авто госпіталізували до лікарні. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно статті 415 ККУ.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася о 17:30 при в'їзді в село Сидорів Чортківського району. Тринадцятирічний юнак керував мотоциклом «Viper» та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «Mercedes-Benz Citan». Неповнолітнього з тілесними ушкодженнями доправили в хірургічне відділення.

Зареєстрували слідчі і дорожньо-транспортну пригоду в селі Колодне Збаразької громади. О 18:20 водій «Citroen C3» на нерегульованому пішохідному переході збив місцевого жителя 1985 року народження. Чоловіка доправили в травматологічне відділення.

Читайте також: На Тернопільщині погано припаркований автомобіль ледь не вбив водійку

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео