Тамара Коблик

На Тернопільщині погано припаркований автомобіль ледь не вбив водійку

Жінка розповіла, що припаркувала автомобіль під нахилом. У якийсь момент транспорт почав котитися

19 листопада близько 13:50 до лікарні з тілесними ушкодженнями потрапила жителька Шумської громади. Травми вона отримала на власному подвір'ї. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Жінка розповіла, що припаркувала автомобіль Citroen Nemo під нахилом. У якийсь момент транспорт почав котитися, а вона спробувала його спинити, впершись руками у капот. Як наслідок - автівка притиснула її ногу до стовпця воріт.

18 листопада близько 9:10 між селом Котівка і Копичинцями водій автомобіля «FORD ESСАРЕ» не впоралася із керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ 2109». До лікарні потрапило двоє пасажирів «ВАЗу».

О 17:00 на автодорозі зі сполученням Ікава-Кременець в селі В. Млинівці невідомий автомобіль збив велосипедиста 1957 року народження. Чоловік отримав тілесні ушкодження, але його не госпіталізовували. Встановлюють слідчі особу водія-втікача та звертаються до очевидців даної автопригоди допомогти розшукати порушника. 

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Читайте також: На Тернопільщині пасажирка потрапила під колеса, коли виходила з автобуса (фото)

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео