Тамара Коблик

На Тернопільщині потрібні працівники поштової служби

Є 41 вакансія

Пошта_ф

Цьогоріч Тернопільська дирекція акціонерного товариства «Укрпошта» за сприяння Тернопільської обласної служби зайнятості шукала працівників на 93 вакансії. Про це розповіли у пресслужбі відомства.

Зараз у товаристві є 38 актуальних вакансій: листоноша (поштар), оператор поштового зв'язку, сортувальник поштових відправлень та виробів друку, начальник відділення зв'язку, водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту агрегатів, електромеханік. Зарплата цих працівників до 13,3 тис. гривень.

ТОВ «Нова пошта» також має роботу для 3-х вантажників. Зарплата – до 20 тис. грн

До слова, за спрямуванням служби зайнятості у Полтавському ЦПТО ДСЗ за 3,5 місяці можна здобути професію оператора поштового зв’язку (за індивідуальними планами і програмами з використанням дистанційних технологій).

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо Вас зацікавили вакансії та можливість професійної підготовки, за детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (

) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Шановні роботодавці! Якщо маєте вакансію, її можна подати, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео