Тамара Коблик

На Тернопільщині судитимуть чоловіка за побиття знайомого до смерті

Підозрюваний - раніше судимий за майнові злочини житель обласного центру

Слідчі Головного управління Національної поліції Тернопільщини скерували до суду кримінальне провадження, розпочате щодо 33-річного жителя обласного центру за вчинення ним умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 2 статті 121 Кримінального кодексу). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході досудового розслідування встановили причинно-наслідковий зв'язок між подіями, що відбувалися упродовж майже місяця. 8 жовтня минулого року до лікувального закладу доправили потерпілого з тілесними ушкодженнями. Чоловік не зізнавався хто заподіяв йому травми, було лише відомо за яких обставин це сталося – разом зі своїм кривдником напередодні вони розпивали алкогольні напої.

Після лікування у денному стаціонарі тернополянин був переведений на амбулаторне лікування, проте через деякий час його стан здоров’я різко погіршився. Лікарі не встигли госпіталізувати хворого – він помер.

У ході проведення судово-медичної експертизи було отримано висновок, що смерть тернополянина пов’язана з раніше отриманими травмами. Поліціянти встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель обласного центру.

Зібрані докази, які свідчать про причетність 33-річного підозрюваного до вчинення важкого злочину, слідчі скерували до суду. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео