Ростислав Фук

На Тернопільщині вже анонсували відкриття лавандового сезону (фото)

Відвідувачів чекають різноманітні фотозони посеред лаванди

Садовий центр Kvitka Ross, що в селі Зарубинці Збаразької громади, розпочинає лавандовий сезон з 25 червня по 6 серпня. Про це повідомили на сторінці садового центру.

Щодня без вихідних з 9:00 до 22:00 лавандове поле буде відкрите для відвідування без запису і бронювання. Вхідний квиток на поле – 100 грн для дорослих і дітей старше 10 років, 50 грн для дітей до 10 років.

Бронювання приватних годин: 05:00-08:00 (щоденно) за телефоном +380672576994. Вартість: 1000 грн/година (максимально 5 осіб). Частину коштів передадуть на потреби ЗСУ.

Відвідувачам пропонують безліч  фотозон у лаванді, діятиме також етнозона. Альтанка та аксесуари входять у вартість квитка. Також на полі можна буде придбати лавандовий і трав'яний чай, ароматні саше, суху лаванду і свіжий зріз та саджанці багаторічних квітів й лаванди.

Нагадаємо, міні-Прованс у Зарубинцях вже кілька років особливо популярний серед тернополян та гостей нашої області. Помилуватися красою сюди приїжджають сотні людей. Власниця поля Оксана Федчишин вже понад 10 років займається вирощуванням різних квітів. Згодом захопилася і лавандою.

Власниця лавандового поля Оксана Федчишин

Мені просто дуже подобається лаванда і я хотіла мати її багато. Тим більше кажуть, що це – аромат щастя. Зараз бачу як дівчата, які фотографуються, виходять звідси щасливі. То може, це справді так? – розповідала в одному з інтерв’ю квітникарка. 

Фото: Kvitka Ross, Оксана Федчишин

Вибір читачів за тиждень

Відео