Олена Чепіль

На Тернопільщині знайшли вбитого батька та пораненого сина (фото)

Причиною вбивства на Кременеччині стала сварка через м’ясо та алкоголь.

У нападі підозрюють брата пораненого чоловіка.

- За словами сусідів, родина вважалася неблагополучною. Жоден з чоловіків не працював, перебивалися тимчасовими підробітками. Зароблене одразу пропивали. Не рідкістю були у цій родині сварки та бійки, – повідомляють на офіційній сторінці поліції Тернопільської області. 

Речові докази у справі про вбивство

Правоохоронці розповідають, що конфлікт між родичами виник під час вечері. Батько та брат відмовилися ділитися із членом сім'ї м'ясом. Це розізлило чоловіка і він схопив ніж та вдарив ним батька у груди. За тата заступився старший син. Проте не зміг нічого зробити – нападник ножицями вдарив його в обличчя та втік з хати. Про свій вчинок він одразу розповів сусідові.

Речові докази у справі про вбивство

Чоловік, що жив поруч, ввійшов у будинок та виявив бездиханне тіло пенсіонера, а поруч й сина. Медики констатували лише смерть 61-річного чоловіка. Іншого пораненого госпіталізували до реанімаційного відділення.

- Підозрюваного затримали та оголосили підозру згідно із статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська обласна прокуратура, – йдеться в дописі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео