Орест Сарматський

На Тернопільщині судитимуть хулігана та викрадача з Рівненщини

117810877_3367981366598149_1264653387425656656_n (Copy)

Тернопільська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний щодо жителя Рівненщини, який викрадав автомобілі та хуліганив в одному з ресторанів Тернополя.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

– Два роки тому мешканець Рівненщини разом із невстановленою особою, підібравши ключі, незаконно заволодів у Тернополі автомобілем марки Toyota Land Cruiser, що належав приватному підприємству. Через втрату майна підприємству завдано шкоди на понад 1,5 млн грн, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що цей же рівнянин у жовтні 2018 року, перебуваючи на території стоянки транспортних засобів ТРЦ «Подоляни» у Тернополі проник в салон автомобіля марки Мercedes.

Зловмисник намагався неодноразово запустити двигун легківки та розпочати рух, однак під час чергової спроби його помітив охоронець і крадій утік з місця вчинення злочину.

Та це ще не все. Торік цей же зловмисник разом із спільником побив охоронця у одному з тернопільських ресторанів, грубо порушуючи громадський порядок.

Розслідування у кримінальному провадженні завершено.

Довідково: статті інкримінованих злочинів передбачають максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12  років з конфіскацією майна або без такої.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео