Тамара Коблик

Патрульні просять водіїв пропускати колони з полеглими Героями (відео)

Трапляється, що водії не зважають на сигнали і не надають безперешкодний проїзд

У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів). Про це нагадують у пресслужбі Патрульної поліції Тернопільської області.

Здавалося б, просте правило. Але чомусь водії нерідко нехтують ним, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, - кажуть у відомстві.

До прикладу, нещодавно на проспекті Злуки, під час супроводу колони автомобілів, водій легковика не забезпечив безперешкодний проїзд та не надав перевагу в русі службовому авто, який рухався з увімкненими проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Патрульні зупинили керманича, провели профілактичну бесіду та склали відповідні адміністративні матеріали на водія.

Наголошуємо, чи не щодня ми здійснюємо супровід полеглих Героїв вулицями міста. Тож будьте уважними, стежте за дорожньою обстановкою, щоб вчасно зреагувати на її зміну,  - йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

Відео Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео