Тамара Коблик

Правоохоронці у Тернополі затримали чоловіка, який перевозив предмети схожі на гранати і 255 набоїв до автомата

Вибуховий пристрій, набої та інші речові докази вилучили і направили на подальше експертне дослідження

Нещодавно військовослужбовці тернопільського підрозділу Національної гвардії України спільно з Національною поліцією виявили та вилучили у правопорушника предмет схожий на гранату РГД, запал до неї та 255 набоїв калібру 5,45 мм. 

Під час служби з охорони громадського порядку правоохоронці звернули увагу на автомобіль, що порушив правила дорожнього руху. Після зупинки автомобіля, перевірки документів водія та огляду транспортного засобу було виявлено підозрілі предмети, ймовірно, ручну дистанційну гранату, запал і набої до автомата. 

Водія автомобіля затримали та передали відповідальним органам. Вибуховий пристрій, набої та інші речові докази вилучили і направили на подальше експертне дослідження. 

Військовослужбовці Національної гвардії дуже ретельно пильнують, щоб у міста, котрі віддалені від фронту, не потрапляла нелегальна зброя. Сьогодні вся зброя і кожен патрон необхідні на фронті. Ми не дозволимо, щоб у мирні міста України потрапляв арсенал, котрий буде ставити під загрозу спокій і безпеку наших мешканців, — коментують у Національній гвардії України.

Фото пресслужби Національній гвардії України

Вибір читачів за тиждень

Відео