Ростислав Фук

У Тернополі нетверезий з пістолетом погрожував компанії молоді

Правопорушником виявився 37-річний житель Києва

До правоохоронців надійшла інформація від 19-річного тернополянина про те, що на одній із центральних вулиць перебуває невідомий чоловік у нетверезому стані зі зброєю в руках. Про це повідомили у відділі комунікації Тернопільської області.

На місце події першим прибув екіпаж патрульних. Вони виявили правопорушника, який поводився неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою та чіплявся до компанії молодих людей. У чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння. При поверхневій перевірці у нього знайшли предмет, схожий на пістолет «Флобер», набої до нього та ніж.

Дебошир вчиняв опір та не виконував законні вимоги поліцейських. Патрульні застосували заходи примусу до фігуранта та доправили його до Тернопільського райуправління поліції для встановлення особи, – йдеться в повідомленні.

Правопорушником виявився 37-річний житель Києва. Вилучені у нього речові докази направили на експертизу.

На киянина поліцейські склали протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: стаття 173 (дрібне хуліганство), стаття 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Також згідно з санкцією інкримінованої статті Кримінального кодексу за вчинення хуліганства киянину загрожує до 5 років обмеження волі.

Читайте також: У трьох авто на Тернопільщині виявили зброю та боєприпаси

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео