Ростислав Фук

Просять підтримати петицію про присвоєння Героя України загиблому захиснику з Тернопільщини

21-річний Назарій Коніцький загинув 1 лютого на Донеччині

Петицію про присвоєння звання «Герой України» загиблому 21-річному захиснику Назарію Коніцькому з Білецької громади опублікували на офіційному інтернет-представництві Президента України. Авторка петиції – Христина Яремчук.

Назарій був водієм зенітно-ракетного взводу 1 батальйону морської піхоти військової частини А2802. Загинув 1 лютого в населеному пункті Водяне Донецької області.

Герой повернувся із заробітків із закордону, щоб захищати свою країну. Він їздив на навчання у Польщу, щоб опанувати нову військову техніку та зброю.

Він був вірний своїй присязі, боровся за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Це Людина з великої літери, яку поважали усі побратими, та усі в його бригаді. Він з честю виконував обов'язок щодо захисту своєї держави і до останнього залишився вірним присязі. Захищаючи право на наше з Вами безпечне життя, він не вагаючись, віддав своє. Він дуже хотів та мріяв дочекатися та побачити нашу перемогу, це було його велике бажання, але не судилося, – йдеться у тексті петиції.

Читайте також: З'явилася петиція про присвоєння Героя України військовому лікарю, який вчився у тернопільському виші

Фото з фейсбук-сторінки Назара Коніцького

Вибір читачів за тиждень

Відео