Тамара Коблик

Протягом вихідних рятувальники 6 разів витягували автомобілі зі снігової пастки (фото)

Серед врятованих транспортних засобів були вантажівка та рейсовий автобус

12 січня о 22:23 на автодорозі поблизу села Залісці Вишнівецької територіальної громади Кременецького району працівники Вишнівецької місцевої пожежної команди провели буксирування легкового автомобіля Renault Master, який застряг в снігу. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

13 січня о 05:23 рятувальники на автодорозі поблизу села Хмелівка Микулинецької територіальної громади Кременецького району провели буксирування легкового автомобіля Hyundai Tucson, який з’їхав з дороги та не міг самостійно продовжити рух.

О 06:32 працівники ДСНС на обʼїзній дорозі міста Чортків провели буксирування автомобіля «Mercedes Sprinter», який з’їхав у кювет та не міг самостійно продовжити рух.

О 08:28 рятувальники на автодорозі поблизу села Базар Білобожницької територіальної громади Чортківського району провели буксирування рейсового автобуса (без пасажирів), який не міг самостійно продовжити рух на засніженій ділянці дороги.

О 14:10 працівники великодедеркальської місцевої команди у селі Великі Загайці Великодедеркальської територіальної громади Кременецького району провели буксирування автомобіля «Mercedes Sprinter», який не міг самостійно продовжити рух на засніженій ділянці дороги.

15 січня о 00:05 фахівці ДСНС на дорозі  між селом Буцнів та Серединки Великоберезовицької територіальної громади Тернопільського району провели буксирування легкового автомобіля, який не міг продовжити рух на засніженій ділянці дороги.

Нагадаємо, на Тернопільщині оголосили штормове попередження.

Фото ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео