Ростислав Фук

Смерть 49-річного військовозобов'язаного на Тернопільщині прокоментували у ТЦК

Чоловікові, який хворів на епілепсію, стало погано на території ТЦК 27 лютого, через два дні він помер у лікарні

Аж наступного дня після резонансної новини про смерть військовозобов'язаного на Тернопільщині прокоментували в обласному ТЦК.

Як ідеться в повідомленні, 27 лютого 49-річному жителю Тернопільщини раптово стало погано, почалися судоми, впав додолу на території третього відділу Чортківського РТЦК та СП. Працівники територіального центру комплектування надали першу медичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги.

Далі він був доставлений до КНП «Бучацька міська лікарня» каретою швидкої медичної допомоги із діагнозом: напад судом амнезії епілепсії. 29.02.2024 він помер в приміщенні лікарні, попередній діагноз: епілепсія, судомний синдром. По даному факту проводиться розслідування. З приводу даної трагедії співчуваємо родині померлого, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, правоохоронці встановлюють обставини раптової смерті жителя Тернопільщини. Інформація від чергового лікаря про те, що у лікувальному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району надійшла до бучацьких правоохоронців 29 лютого, близько 7 години ранку. 

Як писав Терен, Дії службовців ТЦК взялася перевіряти спеціалізована прокуратура Західного регіону

Читайте також: На Тернопільщині люди вийшли на протест через смерть чоловіка після перебування в ТЦК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео