Ростислав Фук

На Тернопільщині ремонтують аварійний 51-метровий міст через Збруч (фото)

Рух через міст планують відкрити до кінця року

Триває ремонт 51-метрового мосту через річку Збруч на автомобільній дорозі Т-23-12 Гусятин – Городок. Споруда перебуває у аварійному стані, високий ризик обвалу, а тому на час ремонту рух через неї повністю перекрито, повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Щоб якнайшвидше відновити сполучення автошляхом Т-23-12, мостобудівники працюють максимально швидко. Паралельно на мосту та під ним виконують монтажні роботи, ремонт насадок та опор. Вже замінено 12 балок прогонової будови, тріщини яких стали головною причиною терміновості робіт. Стартувало влаштування монолітно-розподільчої плити, зокрема армуємо під неї каркас, – йдеться в повідомленні.

Служба відновлення планує відкрити рух через міст у Гусятині до кінця року.

Із 7 листопада повністю закрито проїзд даною ділянкою автошляху від кільцевої розв’язки у Гусятині до перехрестя доріг Т-23-12 і Р-48 біля Івахнівців (Хмельницька область). Об’їзд ремонтованого мосту – через Гримайлів, Сатанів та Скалу-Подільську.

Просимо водіїв бути уважними під час руху дорогою Т-23-12, зважати на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися їхніх вимог, – Зазначають у Службі відновлення

Фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео