Тетяна Бакай

Вибух газу на Тернопільщині: родина залишилася без даху над головою (фото)

Від будинку залишилися лише стіни. Один із мешканців - у реанімації. Потрібна допомога на відновлення житла

Дах над головою втратила родина  у селі Кровінка на Теребовлянщині від вибуху газу, який трапився у ніч з 21 на 22 листопада. Потрібна допомога усіх небайдужих на відновлення житла. 

У будинку проживає мама зі старшим сином, а молодший одружений і живе окремо. Про подробиці нещасного випадку розповіла Терену родичка потерпілих Надія Старух. Інформацію про вибух підтвердили й у пресслужбі Головного управління ДСНС у Тернопільській області. Однак зауважили, що їхні підрозділи до ліквідації наслідків не залучалися. 

На час вибуху у будинку перебував лише старший син. У ту ніч матері вдома не було, оскільки вранці поїхала за кордон . Близько 2 години ночі він відкривав двері до іншої кімнати, ймовірно думаючи, що протікає газ,  і його вибило разом з дверима та стінами, - розповідає Надія Старух. 

На даний час травмований син знаходить у реанімації в лікарні у Теребовлі, а мати тимчасово перебуває за кордоном, оскільки повернутися їй немає куди. Тож зараз сімʼї потрібна фінансова допомога на відновлення будинку, адже від старого залишилися лише стіни однієї кімнати, а  інші три зруйновано. 

Долучитися до допомоги родині можуть усі небайдужі за реквізитами: 5168757413298375. 

Фото Надії Старух 

Вибір читачів за тиждень

Відео