Тамара Коблик

«Тернопіль у серці» - в Українському Домі представили виставку світлин, присвячену рідному місту (фото)

Діятиме виставка до 9 травня

У фоє Українського Дому «Перемога» стартувала фотовиставка «Тернопіль у серці». На цих фото наше місто дуже різне – весняне і літнє, осіннє і зимове, замріяно-вечірнє чи романтично-ранкове. Про це розповіли у пресслужбі Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради.

Глядачі з легкістю можуть впізнати усі куточки, які «вловив» об’єктив фотоапарата – відкритий простір Театрального майдану, вічні верби на Острівці Закоханих, діловий та заклопотаний залізничний міст, Катедра, закутана бузковими сутінками та підсвіченими сонцем хмарами, шумне і енергійне перехрестя Руської, хвилі озера, в яких грається сонячне проміння чи відображаються міські вогні… Таких знайомих і рідних моментів із життя нашого міста на світлинах, представлених на виставці «Тернопіль у серці», є багато. А ще у них багато любові до міста, у якому живемо, яке прекрасно знаємо, і водночас, його красу, мудрість, силу і доброту відкриваємо для себе щодня.

Авторка робіт, які увійшли до виставки «Тернопіль у серці», - студентка факультету іноземних мов Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Аліна Нижегородова.

Діятиме виставка до 9 травня – Дня Європи.

Фото пресслужби Управління культури і мистецтв ТМР

Вибір читачів за тиждень

Відео