Віра Олександрович

Тернопільські податкові міліціонери стежать, аби через лінію розмежування на сході не возили нічого забороненого

Міліція

У зону АТО вирушили працівники податкової міліції Тернопільщини. Там вони працюватимуть упродовж кількох місяців.

Насправді, відбулася чергова ротація правоохоронців, пояснили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

- На схід цього разу вирушили п’ятеро співробітників нашої податкової міліції, - кажуть у податковій. - Вони замінили там своїх колег, які несли службу протягом попередніх чотирьох місяців.

Нагадаємо, від початку воєнних дій на сході України у зоні АТО пройшли службу 34 співробітники податкової міліції ГУ ДФС в області. У непростих умовах вони виконували свої службові обов’язки у складі мобільних груп, патрулюючи лінію розмежування.

- Вони на контрольних пунктах в’їзду/виїзду перешкоджали незаконному переміщенню через умовний кордон на сході України товарів і готівки, яку використовували для фінансування терористичної діяльності, - уточнюють у податковій.

До речі, співробітники податкової міліції області неодноразово брали участь у резонансних затриманнях крупних партій товарів, наркотичних препаратів і готівки при спробі їх перевезення через лінію розмежування.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео