Тернополянин покликав Ірину Білик заміж просто посеред концерту

Співачка погодилась

За його словами, поштовхом до зародження почуттів стали уроки вокалу, які почав брати дев’ять місяців тому. Тоді він виконував пісні Ірини Білик та позначав її в своїх розповідях у соцмережах.

Вона цим ділилася в сторіз. Потім я побачив, що вона, крім того, що ділилася в сторіз, реагувала на мої сторіз, деякі лайкала. Одного разу вона запросила мене на концерт у Львові, це був благодійний захід пам’яті Кузьми. Я приїхав і подарував їй квіти, ми з нею поспілкувались.

Миколай Онищук, тернополянин. Фото: Миколай Онищук

Після цього спілкувались дистанційно. За цей час Миколай переніс онкологічне захворювання. Та це не завадило освідченню, говорить чоловік. Чоловік придбав букет зі 101 троянди, замовив каблучку з діамантом і вийшов на сцену під час концерту.

Це дуже складний крок, але я точно можу пообіцяти, що ти будеш єдиний з прихильників, за кого я сьогодні погодилась вийти заміж, — відповіла Ірина Білик Миколаю.

Ірина Білик, співачка. Фото: Фейсбук

Я переживав. Чесно кажучи, вірив, що скаже «так», але сумнівався. Робив це щиро. Головне, подарував емоції їй і собі, а що буде далі — час покаже.

Фото з відкритих джерел та Миколая Онищука

Вибір читачів за тиждень

Відео