Орест Сарматський

У Бережанах відбулася зустріч із відомим митцем

82238149_2571071353178622_2512987997704552448_o (Copy)

У виставковій залі обласного комунального музею Богдана Лепкого в Бережанах відбулася зустріч із заслуженим діячем мистецтв України, тернопільським художником Михайлом Кузівим з нагоди відкриття його персональної виставки.

Про це йдеться на сторінці музею у Facebook.

- Надзвичайно теплою та душевною була зустріч з художником Михайлом Кузівим, що відбулась у виставковій залі музею. Колеги, друзі, поціновувачі художнього мистецтва та зацікавлені бережанці прийшли привітати художника з нагоди відкриття персональної виставки живопису у Бережанах. Багато приємних спогадів, добрих слів та побажань, неймовірних колядок та гарної музики прозвучало у музеї, що сподіваємось додасть ще більше творчої наснаги для митця, - йдеться у повідомленні.

Довідково. Михайло Кузів народився у с. Біще Бережанського району. Живописець, графік, архітектор, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки художників України, викладач Тернопільського національного педагогічного університету. Учасник обласних, всеукраїнських, міжнародних мистецьких виставок.

Основа стильової спрямованості творчості Михайла Кузіва - синтез реальності та абстракції з філософським осмисленням сюжетів із національно-історичної спадщини.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео