Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися двоє пішоходів

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Швидка1

Двоє пішоходів травмувалися внаслідок ДТП на Тернопільщині 2 листопада, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги надійшло на лінію «102». Він сказав, що до лікарні госпіталізували 59-річну жінку 1964, яка потрапила під колеса авто.

За словами правоохоронців, аварія трапилася близько 12:50 у селі Золотники Тернопільського району. Водій автомобіля «ВАЗ» не впорався із керуванням, авто занесло і під його колесами опинилася жінка. Потерпілу госпіталізували.

Ще одна аварія за участю водія авто та перехожого сталася у селищі Товсте Чортківського району. Кермувальник «Volkswagen Golf» збив чоловіка, який переходив дорогу на пішохідному переході. 74-річного жителя Чортківського району госпіталізували з переломами та іншими травмами.

Нагадаємо, 3 листопада поблизу міста Ланівці зіткнулися рейсовий автобус та легківка. Внаслідок аварії травмувалися 5 пасажирів мікроавтобуса та чотирирічний пасажир легкового авто.

Усі факти внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України, а у водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео