Тамара Коблик

На колінах і з прапорами: у громаді на Тернопільщині зустріли загиблого Героя Тараса Юзьо (фото)

У воїна залишились дружина Галина, син Демʼян, мати Наталія, батько Василь, брат Іван, який у лавах Збройних сил України обороняє Батьківщину від окупантів. Світла пам'ять

Тіло полеглого захисника України Юзьо Тараса зустріли у рідному селі Мишковичі Великоберезовицької громади. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Останню дорогу додому воїну встелили квітами. Односельці навколішки з прапорами зустріли траурний кортеж, оплакуючи страшну втрату.

29-річний воїн пожертвував власним життям захищаючи Україну від російських окупантів… Живий коридор пошани для Героя створили від початку села до рідної домівки.

Тарас Юзьо народився 25 квітня 1994 року у селі Мишковичі. До останнього подиху захищав волю, свободу та незалежність України у боротьбі з російськими окупантами. Був гранатометником 3 мотопіхотної роти військової частини А2962. Загинув під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого мінометного обстрілу неподалік села Богданівка Донецької області.

У воїна залишились дружина Галина, син Демʼян, мати Наталія, батько Василь, брат Іван, який у лавах Збройних сил України обороняє Батьківщину від окупантів.

Похорон розпочнеться 30 жовтня о 12:00 годині.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Юзьо з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з Героєм Володимиром Бендерою.

Фото зі сторінки Великоберезовицької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео