Тамара Коблик

У криниці на Тернопільщині знайшли тіло 18-річного юнака (оновлено)

Нещасний випадок стався 26 жовтня

26 жовтня рятувальники Чортківщини діставали тіло з 4-метрової криниці у с.Гермаківка Іване-Пустенської громади. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

За допомогою рятувального спорядження підняли з криниці, глибиною 4 м, тіло громадянина, 2005 року народження, - йдеться у повідомленні.

На місце знахідки викликали поліцію та рятувальників, оскільки уже кілька днів сусіди розшукували свого 18-річного сина. Обстеживши криницю, рятувальники виявили бездиханне тіло хлопця. Про це розповіли у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами батьків, юнак ще 24 жовтня вранці вийшов з дому і не повернувся. На дзвінки він не відповідав.

При попередньому огляді судово-медичний експерт слідів насильницької смерті на тілі не виявив. Причину нещастя встановить експертиза. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок». Триває слідство.

Також оперативно-рятувальні служби Тернопільщини надали допомогу працівникам екстреної медичної допомоги у транспортуванні з 8 поверху 9-поверхового будинку до машини швидкої допомоги 68-річного чоловіка, котрий потребував медичної допомоги.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео