Ростислав Фук

У поліції Тернопільщини – новий керівник

До цього призначення новий керівник обіймав посаду начальника управління внутрішньої безпеки поліції Волинської області

Заступник Голови Нацполіції Геннадій Федорюк представив нового тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Ним став полковник Сергій Зюбаненко. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та тимчасово виконуючий обов'язки Голови НПУ Іван Вигівський переконані, що прийняте рішення буде сприяти ще більш ефективній роботі поліції області, направлене на забезпечення безпеки громадян, надання якісних поліцейських послуг та підвищення рівня довіри громадян до поліції. А це - основний критерій діяльності правоохоронного відомства, - зазначив у своєму виступі Геннадій Федорюк.

Він також подякував за роботу попередньому начальнику Олександру Богомолу за роботу, яку він виконував впродовж тривалого часу. Нагадаємо, 9 червня Олександр Богомол написав рапорт на звільнення. Це пов’язано з тим, що йому запропонували нову посаду – радника т.в.о голови Нацполіції України Івана Вигівського. 

Сергій Зюбаненко запевнив, що прикладе максимум зусиль, аби всі завдання, поставлені вищим керівництвом, були виконані, а місцеве населення почувалося у безпеці.

Всі ваші напрацювання, всі ваші надбання і ті кроки, які ви ще не завершили, будуть продовжені. Я буду з вами радитися, бо більше, ніж ви, ніхто не розуміє ваш регіон. Для себе я також ставлю максимальну планку, бо за кожен мирний день в тилу ми платимо досить велику ціну. Відпочивати ми будемо менше, аби громадяни Тернополя та області почували себе в безпеці,- зазначив Сергій Зюбаненко.

Новий очільник каже, що біля себе він хоче бачити відданих справі поліцейських, які сумлінно, чесно та наполегливо виконуватимуть поставленні завдання та обов'язки. А для тих, хто переступить межу дозволеного, він стане «найгіршим прокурором». 

Полковник поліції Сергій Зюбаненко

Довідково

Сергій Зюбаненко народився 14 вересня 1980 року у місті Лубни Полтавської області. Закінчив Луганську академію внутрішніх справ, здобувши у 2002 році спеціальність юриста. У 2010 році закінчив академію управління МВС та отримав диплом магістра за спеціальністю «правоохоронна діяльність». У 2002-2004 роках здобув оперативний досвід у відділі карного розшуку різних підрозділів. У 2011 році призначений начальником Кременчуцького міського управління УМВС України в Полтавській області. У лютому 2012 року призначений начальником Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області, а з 24 лютого 2015 року працював на посаді заступника начальника ГУМВС України у Львівській області.

До цього призначення Сергій Зюбаненко обіймав посаду начальника управління внутрішньої безпеки поліції Волині.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео