Тамара Коблик

У ще одній громаді Тернопільщини розпочала роботу поліцейська станція (відео)

До виконання службових обов’язків на станції приступив старший лейтенант Володимир Гоменюк. Поліціянт проживає у даній місцевості, тож добре знає її жителів та орієнтується у їх потребах

У Більче-Золотецькій громаді Чортківського району відкрили поліцейську станцію, яка стане осередком безпеки для понад чотирьох тисяч жителів навколишніх сіл. Тут працюватиме поліцейський офіцер громади, який пройшов відповідне навчання. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Сергія Зюбаненка, мати свого шерифа повинна кожна громада, адже йдеться не лише про спокій місцевих жителів, а й про надання їм якісних поліцейських послуг.

Керівництво Більче-Золотецької громади зацікавлено у реалізації безпекового проєкту. Тож вирішили створити комфортні роботи для свого шерифа – підшукали відповідне приміщення, провели там капітальний ремонт та закупили необхідну техніку. У службовому кабінеті встановили систему відеоспостереження, до якої приєднані камери відеонагляду, розміщені у населених пунктах територіальної громади.

З початком роботи станції поліцейських привітали діти. Службове приміщення та автомобіль освятили священники.

До виконання службових обов’язків на станції приступив старший лейтенант Володимир Гоменюк. Поліцейський проживає у даній місцевості, тож добре знає її жителів та орієнтується у їх потребах. Цілодобово перебуваючи на території громади, офіцер завжди зможе оперативно реагувати на виклики та надавати допомогу людям.

Реалізація безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Тернопільщині триватиме і надалі.

Нагадаємо, в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Тернопільщині з'явилася ще одна поліцейська станція. Її відкрили у селі Товстолуг Великогаївської громади.

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео