Ростислав Фук

У тернопільському центрі комплектування заперечують причетність працівника до кримінальної схеми

У ТЦК кажуть, жодних підозр посадовцям не винесено

У тернопільському обласному центрі комплектування та соціального забезпечення заперечують причетність працівника до сприяння виїзду військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Про це повідомили у пресслужбі центру.

Як ідеться в повідомленні, жодних підозр посадовцям територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Тернопільської області не винесено.

Разом з тим, хочемо наголосити на неприпустимості протиправних дій з боку будь-якої посадової особи ТЦК СП щодо порушення вимог чинного законодавства та здійснення неправомірних дій, що шкодить високому рівню довіри до Збройних Сил України та дискредитують важливий сьогодні процес мобілізації, – кажуть у пресслужбі ТЦК.

Нагадаємо, правоохоронці Тернопільщини викрили працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки та ще трьох спільників у виготовленні фіктивних документів мешканцям області, що давало їм змогу ухилятися від мобілізації та виїжджати за кордон.

Трьом учасникам обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави, а працівник ТЦК звільнений із займаної посади та переміщений по службі до військової частини бойового складу на сході країни.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео