Тамара Коблик

У Тернополі у чоловіка знайшли предмет схожий на осколкову гранату

Чоловік – 30-річний житель одного із сіл Козівської громади. Поліціянти встановлюють звідки він взяв заборонений предмет

За фактом незаконного зберігання бойових припасів розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У Тернополі на проспекті Злуки співробітники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції помітили чоловіка, який підозріло поводився. При поверхневій перевірці у нього виявили предмет схожий на осколкову гранату до підствольного гранатомета. Речовий доказ правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Фігурант – 30-річний житель одного із сіл Козівської громади. Поліціянти встановлюють звідки чоловік взяв заборонений предмет.

За незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу передбачено від трьох до семи років позбавлення волі.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео