Ростислав Фук

У Тернополі випадковий перехожий допоміг студентці, якої домагався незнайомий

Інцидент трапився на території студмістечка одного із вишів Тернополя, де навчається дівчина

Тернопільські поліцейські оперативно відреагували на інформацію про те, що на території студмістечка одного із вищих навчальних закладів невідомий чоловік вчиняв дії сексуального характеру до дівчини. Про це повідомив Начальник Національної поліції області Сергій Зюбаненко.

Водночас на лінію «102» надійшло звернення від батька потерпілої дівчини.

Як з’ясувалося, інцидент трапився на території студмістечка одного із вишів Тернополя, де навчається донька заявника. Зі слів потерпілої дівчини, до неї підійшов невідомий, почав робити непристойні пропозиції та домагався її. Студентка намагалася вчинити спротив та втекти. Звільнитися від нападника їй допоміг випадковий перехожий.

Поліцейські встановили особу чоловіка. За результатами проведених слідчих заходів буде дана правова оцінка діям фігуранта.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 153 Кримінального кодексу України (вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи (сексуальне насильство).

Хочу особисто від себе подякувати чоловікові, який допоміг студентці у небезпечній ситуації, – каже Сергій Зюбаненко

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео