Тамара Коблик

У Тернополі за ніч обікрали дві автівки

Підозрюваному «світить» до 8 років позбавлення волі

крадіжка автомобіль.2 (Copy)

До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що невідома особа викрала з його автомобіля колеса та 30 літрів бензину. Збитки заявник оцінив у 5 500 гривень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як з’ясувалося, автівку потерпілий залишив на ніч у дворі будинку. Вже вранці виявив зламані дверцята та зникнення майна.

Поліціянти встановили, що тієї ночі від злодія потерпів ще один автовласник, який проживає в сусідньому дворі. З його машини викрали інструменти.

У ході оперативних заходів співробітники кримінальної поліції розшукали зловмисника. Ним виявився 20-річний житель Чортківського району. Під час перевірки з’ясувалося, що він також причетний до двох фактів таємного викрадення чужого майна, вчинених на території Гусятинської та Борщівської громад.

За фактами крадіжок з автомобілів розпочато кримінальні провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео