Ростислав Фук

У Тернополі зупинили водія, який сів за кермо під дією наркотиків

Виявилося, що за останній рік цей водій порушує вже не вперше і позбавлений права керувати автомобілем

Нетверезого водія, який сів за кермо під дією наркотичної речовини, відсторонили від керування в Тернополі, повідомляють на сторінці Патрульної поліції області.

1 січня, близько 22 години, поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Renault. Водій здійснив обгін, перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки.

Під час спілкування з 32-річним керманичем патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі, на що той погодився. Висновок лікаря-нарколога — позитивний. Чоловік керував автомобілем під дією солей.

Під час перевірки документів патрульні зʼясували, що водій не має права керування транспортним засобом та вже притягався за це порушення до адміністративної відповідальності протягом року.

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали:

  • За частиною 1 статті 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП;
  • За частиною 5 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП;
  • За частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

Виявилося, що за останній рік цей водій порушує вже не вперше і позбавлений права керувати автомобілем

Читайте також: У ДТП в Тернополі постраждала 2-річна дитина

Смертельна ДТП на Тернопільщині: перекинувся трактор

Протягом вихідних на Тернопільщині сталися п’ять ДТП: є загиблий і травмовані

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео