Тамара Коблик

Уночі сусідню Хмельниччину атакували шахеди

Вночі на Хмельниччині повітряна тривога тривала майже півтори години. Близько 3-ої ночі мешканці області могли чути вибухи. Як повідомили у пресслужбі ОВА, це були звуки від роботи ППО

Уночі 27 липня вороги продовжили масовану атаку України. Після хвилі ракет, які російські війська ввечері випустили на захід України, вночі окупанти продовжили повітряну атаку з південно-східного напрямку ударними безпілотниками та крилатими ракетами. Про це повідомили у телеграм-каналі Хмельницької ОВА.

Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, Хмельниччина знову була під прицілом ворога. «Шахеди», запущені рф, були знищені силами та засобами Повітряних Сил у межах Хмельницької області, - йдеться у повідомленні.

Вночі на Хмельниччині повітряна тривога тривала близько півтори години. Розпочалася вона о 2-ій годині ночі. Близько 3-ої ночі мешканці області могли чути вибухи. Як повідомили у пресслужбі ОВА, це були звуки від роботи ППО.

Під час попередньої повітряної тривоги ввечері, 26 липня, за даними Повітряних Сил ЗСУ, близько 19 години окупанти підняли в небо винищувачі МіГ-31К і завдали удару чотирма аеробалістичними ракетами Х-47 «Кинджал» у напрямку Хмельницької області.

Внаслідок збиття ракет уламки впали у населених пунктах Хмельницького району. 

Крім того, уламки ракети впали на території приватного будинку у Старокостянтинівській громаді. Пошкоджено авто. 

За наявною інформацією Хмельницької ОВА, постраждалих немає.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео