Віра Олександрович

Відповідальності і незалежності побажали працівникам радіо і телебачення на Тернопільщині (фото, відео)

Урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення і зв’язку відбулися у Тернополі. Сьогодні, 16 листопада, фахівців цієї сфери урочисто відзначала обласна влада. 

Нагадаємо, професійне свято медійників, які працюють на радіо і телебаченні, встановили Указом Президента у 1994 р. Тепер у цей день також відзначають своє свято ті, хто має стосунок до мережі Інтернет.

Труш
Труш

Гостями урочистості цьогоріч були до два десятки представників місцевих і центральних радіо і телебачення, а також сфери зв’язку. Причому значну частину складали ті, хто весь час залишається «за кадром» – оператори, редактори тощо. Прикметно, що всі присутні дотримувалися карантинних вимог. Вітання із професійним святом виголосив голова обласної держадміністрації Володимир Труш.

Він подякував медійникам за їхню роботу. Мовляв, вони – дійсно «четверта влада». Ба більше, якби не було ЗМІ, то люди не дізналися б про те, що роблять інші гілки влади, у тому числі – виконавча.

Кожен із запрошених врешті отримав із його рук грамоту і премію. Представницям прекрасної статі вручали ще й букет троянд.

– Я хотів би вам подякувати за роботу і наголосити: ви одні із тих, хто бере на себе відповідальність, – каже Володимир Труш. – Тому бажаю вам усім незалежності, здоров’я і професіоналізму. Ці речі можна переставляти у будь-якому порядку, бо вони всі – на першому місці. Найкраща для вас оцінка – це довіра людей.

Окрім того, частина присутніх на урочистостях традиційно одержала відзнаки від представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Власне, вітання було щирим, але скромним. Жодних фуршетів для присутніх не влаштовували. Проте кожен відзначений колектив місцевих ЗМІ отримав смаколики, як кажуть, «із собою».

44
44

3
3

Радіо_ТОН
Радіо_ТОН

Тернопіль1
Тернопіль1

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео