Ростислав Фук

Вночі Київ утретє за 6 днів атакували дронами: є постраждалі (фото)

Загалом сили ППО вночі збили над Україною 24 з 28 «шахедів»

У ніч на 22 грудня росіяни втретє за 6 днів атакували Київ «шахідами». Про це повідомили у пресслужбі Київської міської військової адміністрації.

Як ідеться в повідомленні, один із рашистських дронів наробив лиха в Соломʼянському районі Києва. Там у багатоповерховому житловому будинку виникло загорання на верхніх поверхах, у трьох квартирах часткове руйнування стін та ще у трьох - вибиті вікна.

За попередніми даними, постраждали двоє людей – у них забої мʼяких тканин та різані рани, один з них госпіталізований.

У Дарницькому районі, внаслідок падіння уламків дрона, виникла пожежа у двоповерховому приватному будинку. Без постраждалих.

В Голосіївському районі падіння уламку без руйнувань  та постраждалих.

Інформація оновлюється та уточнюється.

Пошкоджені будівлі ми відновимо. Але життя не відновиш. Тож найважливіше, що цей удар Київ пережив без жертв, – йдеться в повідомленні.

Також російський дрон зруйнував квартиру ведучого Факти.Спорт та телемарафону «Єдині новини» Андрія Ковальського, повідомляють на сторінці Інституту Масової Інформації.

Сам Андрій та його родина живі, але квартира постраждала.

Вижили, і це головне… квартири тепер немає”. "Боже, дякую за життя, дякую, що ми і діти вижили в пеклі. В самому пеклі… що не згоріли живцем під завалами, що змогли потушити полумʼя, що змогли … змогли, – написала дружина Андрія Тетяна Хитрик у фейсбуці.

Для допомоги родині на відновлення житла Тетяна Хитрик вказала номер картки: 5375 4112 1062 3422.

Як повідомляють у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ, вночі російські окупаційні війська атакували 28-ма ударними  безпілотниками типу «Shahed» з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф,  Чауда – Крим.

До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті бойової роботи збито 24 «шахеди» у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей.

Фото Київської КМВА та ДСНС

Вибір читачів за тиждень

Відео