Володимир Болєщук: «Час на фронті непростий, допомагати воїнам треба постійно»

Одне з найнеобхідніших, що допомагає нашим військовим у боротьбі з ворогом – транспортні засоби

Сьогодні усі зусилля країни спрямовані на допомогу Збройним Силам України. Кожен має на своєму місці робити все, аби наблизити Перемогу. Активні люди передають допомогу, продукти харчування, амуніцію, шиють військову форму тощо. 

Одне з найнеобхідніших, що допомагає нашим військовим у боротьбі з ворогом – транспортні засоби. Небайдужі тернополяни організовують волонтерські коаліції, щоб знайти, придбати, пригнати, переобладнати відповідно до військових вимог і доставити потрібні нашим військовими бойові автівки. Кооперація зусиль допомагає оперативно доставляти авто нашим воїнам. 

Одне з таких авто служить для виконання бойових завдань бійцям з 35 батальйону з Тернопільщини. У березні 2022 році автомобіль Mitsubishi L200 захисникам передав перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук. Це один з 17 автомобілів різного типу, до придбання яких Володимир Болєщук долучився спільно з волонтерами області. Mitsubishi L200  універсальний та мобільний транспортний засіб підвищеної прохідності, який в умовах бездоріжжя, болотяної місцевості допомагає військовослужбовцям у виконанні бойових та логістичних завдань. Такі автомобілі мають кузов, в якому можна перевозити боєприпаси, гуманітарну допомогу, евакуйовувати поранених, на нього можна натягувати тент. Вони зручні і ефективні у використанні для наших військових. 

Військовослужбовець Петро з 35 батальйону розповів, що автомобілі на передовій - необхідні. 

На фронті завжди є потреба в авто,- розповідає Петро. - За допомогою машини нам зручніше виконувати бойові завдання, перевозити спорядження чи інші речі. Автомобіль, який нам передали на початку війни, у березні, служить нам добре. Там, де наше місце дислокації, часто дощі, погана дорога, тому повнопривідний автомобіль завжди виручає. 

Через постійні обстріли, нелегкі бойові завдання, бездоріжжя, транспортні засоби потребують ремонту. Володимир Болєщук допоміг відремонтувати бойовий автомобіль та вкотре передав допомогу на фронт.

На війні гартується характер, але зношується все, навіть залізна броня. Про це розмовляли з побратимами з 35 батальйону. Під час короткої відпустки наших військових допоміг відремонтувати бойовий автомобіль, який в буремному березні 2022 року придбали для потреб бригади. Один з сімнадцяти різного типу авто, до придбання яких мав можливість долучитись для потреб різних підрозділів ЗСУ та Нацгвардії для військових з Тернопільщини. З хлопцями обговорили потреби батальйону. Час на фронті непростий, допомагати воїнам треба постійно. Тому, друзі: не втомлюйтеся допомагати ЗСУ,- наголосив Володимир Болєщук.

Фото Володимира Болєщука

Вибір читачів за тиждень

Відео