Як купити електронний поліс страхування ARX без посередників

Новини компаній

Онлайн-агрегатори та сайти посередників торгують полісами українських страховиків без відповідальності за помилки чи відсутність інформації у ЦБД МТСБУ. На офіційному сайті страхової компанії ARX легко власноруч купити страхування онлайн за 5-7 хвилин.

Три програми ОСЦПВ з е-полісом від ARX

Стандартні для всіх страховиків України ліміти: 160,000 грн за матеріальну шкоду та 320,000 за шкоду життю та здоров'ю.

СК ARX розробила три програми автоцивілки з вигідними опціями:

  • автоцивілка «Автоконсьєрж» — включає підтримку водіїв 24/7: організація евакуації з місця ДТП, ремонт замку, електроживлення акумулятора, доставка до 10 л палива тощо;
  • автоцивілка СМАРТ — заохочує безаварійний стиль водіння: клієнт економить 10% за встановлення програми Smart Drive; а за даними телематики під час укладання нового договору — до 25% ціни страховки;
  • автоцивілка «Все включено» — включає обов'язкове покриття за лімітами, додаткову автоцивілку з покриттям від 0,5 до 1 млн грн та КАСКО «Прямий захист».

Е-поліс ОСЦПВ приходить на електронну адресу клієнта одразу після оплати, видруковувати не обов'язково. СК ARX забезпечує 100% врегулювання страхових випадків без участі клієнта.

Зелена карта онлайн від ARX

Право оформлювати міжнародний аналог ОСЦПВ в Україні мають страховики, які внесли на ескроу рахунок МТСБУ 1 млн грн гарантійного внеску. Зелена картка надійно захищає українських водіїв у разі ДТП за кордоном. Ліміти відповідальності в різних країнах відрізняються, обчислюються десятками, сотнями, мільйонами євро. Для подорожі Європою потрібно купити страховку за 2-3 дні до перетину кордону, поліс потрібно видрукувати.

Поліс КАСКО без візиту до офісу ARX

Для передачі даних про фото- та відеофіксацію автомобіля клієнти використовують мобільний додаток MyARX. Після заповнення заявки відбувається процес узгодження умов страхування. Оформити договір КАСКО онлайн можна у будь-якій точці світу.

Покупка туристичної страховки онлайн

Програми туристичного страхування пропонують вигідні набори опцій для звичайних та активних туристів, поїздок до Шенгенської зони. Класична туристична страховка коштує від 29 грн/день.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту СК ARX допомагає клієнту швидко розібратися в умовах та цінах різних програм страхування. Для оформлення поліса потрібен мінімальний пакет документів. Зразок договору страхування, фінансова документація страховика доступні на сайті. Служба підтримки СК ARX працює цілодобово без вихідних.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео