Захисник подякував за допомогу своїй бригаді волонтерці і депутатці з Тернопільщини

Алла Стечишин допомогла придбати рефрижератор третій штурмовій бригаді

За допомогу його бригаді дякує депутатці і волонтерці з Тернопільщини Аллі Стечишин захисник Геннадій Бутенко. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці. 

Чоловік визнає, що не любить депутатів і чиновників, адже чимало з них, як каже він, – брехуни, корупціонери та пустодзвони. Були й такі, які обіцяли золоті гори його бригаді, а в результаті нічим не допомогли. Нещодавно під час відпочинку у Карпатах пан Геннадій познайомився з депутаткою Тернопільської облради Аллою Стечишин і був приємно вражений її діяльністю та реальною допомогою, яку вона вже встигла надати третій штурмовій бригаді, де служить захисник.

Для мене було дуже приємно зустріти справжню депутатку та патріотку України. Ми познайомилися з Аллою Стечишин під час мого офіційного відпочинку з родиною в Карпатах. Я розповідав своєму другу про брехунів топ-чиновників нашої області, а вона почула та погодилася, що таких випадків достатньо. Ми поспілкувалися хвилин десять, обмінялися телефонами і я навіть не очікував, що за деякий час вона подзвонить з питанням, чим вона конкретно може допомогти, – написав Геннадій Бутенко. 

Боєць попросив допомогти з придбанням рефрижератора і як каже, – все вирішилося дуже швидко.

Крім рефрижератора Алла допомогла цвяхами, саморізами, тушківками. Я в приємному шоці, а громаді Тернопільської області дійсно пощастило з депутаткою. Людина слова та діла. Велика подяка, – зазначає військовий. 

Нагадаємо, волонтерською діяльністю Алла Стечишин займається ще з часів Революції Гідності, а з перших днів повномасштабного вторгнення активізувалася максимально. Вона допомагає не лише захисникам, а й вимушеним переселенцям і постраждалим від війни.  У березні цього року Алла Стечишин отримала почесний нагрудний знак “За сприяння війську” від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. 

Фото з фейсбук-сторінки Геннадія Бутенка

Вибір читачів за тиждень

Відео