Члени чортківської «Самопомочі» лікують наркоманів чи самі залежні від дурману?

"Якщо у ваших близьких чи знайомих є проблеми з алко або нарко залежністю - вихід є! Зверніться у Консультаційний Центр!", - пише чортківська Самопоміч.

"Чого не зробиш перед виборами - навіть почнеш лікувати пияків і наркоманів, лиш би відзначитися якось», - йдеться на сайті chortkiv-bez-cenzury.ru. Так сайт коментує допис Володимира Грицака, який надіслав на адресу видання електронного листа.

«Знаючи контингент Чортківської Самопомочі, розуміємо, що у них є колосальний досвід у справах наркотичних - хто продавав, а хто й сидів на шприці, - пише Грицак. - Була дійсно СА-МО-ПО-МІЧ. Поможи собі сам - дав заштрик і вже все філятово. Не називаю прізвищ тих чортківських самопомічців, та вони і так відомі загалу. Так що за них будуть голосувати або ті, що вколені, або ті, що під "градусом". 

Редакція інтернет-видання «ЧБЗ» нагадала, що не несе відповідальності за зміст коментарів, листів, розміщених користувачами сайту і просить читачів написати свою думку з приводу даного листа, а членів "Самопомочі" спростувати чи пояснити дану інформацію. Їхній лідер пан Садовий, мовляв, якраз і декларує публічність обговорення членів команди та їхню люстрацію. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео