Тернопільських бійців готують до зими

Як повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці активістка «Самооборони Майдану Тернопільщини» Лілія Мусіхіна, з 15 жовтня Міністерство оборони України розпочне видавати зимову форму. Але волонтери і надалі допомагатимуть бійцям.

Зима вже близько, тому саме час подумати про наших захисників, щоб не вийшло як минулого року, коли зимову форму дехто отримував навесні.

- Те, що видаватиме держава, виглядає досить пристойно, - пише Лілія Мусіхіна. - Обіцяють, що отримають всі, оскільки склади забиті. Якщо щось не отримали - «Гаряча лінія» Міноборони вам в допомогу. Якщо зможемо чимось допомогти - будемо раді.

Наразі у волонтерів є можливість придбати хорошу форму (італійську реверсну зимову та осінню водовідштовхуючу), а також армійську білизну за дуже хорошою ціною - 6 євро за комплект. Обіцяють також, що будуть дуже круті зимові берці за прийнятною ціною.
На жаль, заробляти в потрібних кількостях активісти не встигають, тому просять небайдужих допомогти. Номер рахунка: 5168 7572 8602 9832 Приватбанк, Роман Павлишин.

Юлія НІКІТІНА

Фото – з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео