Представники компанії «Агропродсервіс» взяли участь у VI Міжнародній виставці «Зернові технології»

Упродовж 10 та 11 лютого у Києві відбулася VI Міжнародна виставка під назвою «Зернові технології», в якій взяли участь четверо представників нашої компанії. Серед них – заступники директора ПАП «Агропродсервіс» Віталій Чайківський, Ігор Сікорський, комерційний директор компанії Тарас Баран та інженер Євген Кльоц.

 Ознайомившись із передовими технологіями та зразками сучасної техніки, представники «Агропродсервісу» взяли участь у тематичному семінарі «Біологічні інновації у сільському господарстві – крок до майбутнього», який організувала компанія «Хімагромаркетинг». Лейтмотивом заходу була думка про те, що майбутнє України, як сучасної аграрної держави, повинно будуватися на впровадженні у сільське господарство новітніх хліборобських методик, у тому числі біологічних препаратів європейської якості.

Загалом, підсумовуючи свою участь у Міжнародній виставці, заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Віталій Чайківський наголосив на тому, що «провідні фахівці компанії постійно відстежують процеси новаторства у сільському господарстві, його технічному переоснащенню і беруть участь у всіх подібних заходах не лише в Україні, а й за кордоном. Така принципова постановка питання дає змогу оперативно запроваджувати у своє виробництво новітні технології, купувати сучасну техніку, з якими компанія добивається вагомих результатів господарювання як у рослинництві, так і у тваринництві».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео